Hoe kunt u meedoen?

Meedoen

Meedoen kan zowel individueel als in groepsverband, dus stratengolf is prima geschikt als een leuk dagje uit met collega's of een paar relaties. U kunt meedoen door een flight te reserveren. Een flight bestaat uit vier personen. Ook is individuele deelname mogelijk, u wordt dan door de organisatie in een flight ingedeeld. Een golf vaardigheids bewijs is niet nodig. Basiskennis van het spel en respect voor de omgeving waar we in spelen natuurlijk wel.

 

Flight

Een flight kost € 400,- (individuele deelname kost € 100,- per persoon). Voor dit bedrag bent u vanaf 11 uur 's ochtends tot einde van de middag onderweg door Bodegraven met de door u uit te nodigen relaties of collega's. Lokale horecaondernemers zorgen onderweg voor een hapje en een drankje. En de dag wordt afgesloten met een barbecue en een borrel waar voldoende mogelijkheid is tot netwerken. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor een “basis-dorpgolf-kit”, bestaande uit voldoende (drijvende) “outdoor” ballen en afslagmatjes (“shags”). Dit laatste is voor het geval de straat u iets te veel hindert voor de perfecte swing.

 

HIER INSCHRIJVEN

 

Advertentie

Ook kunt u het project sponsoren door te adverteren in het caddyboekje waarin alle holes staat uitgetekend en de “local rules” staan vermeld. Een advertentie kost € 100,-.

 

Business-pack

Zakelijke deelnemers kunnen kiezen voor een business-pack, bestaande uit een flight van vier personen, een eigen sponsorhole met partytent en vlag én een advertentie. Een business-pack kost € 1.000,- . Let op: het aantal business-packs is beperkt!

 

Hoofdsponsor

Tot slot kunt u zich bedrijfsmatig profileren als hoofdsponsor van dit project, door middel van een super-sponsor-pack. Hiermee wordt o.a. uw bedrijfsnaam aan het golf toernooi verbonden. Over deze mogelijkheden wisselen wij graag met u van gedachten.

 

Via de volgende link vindt u een uitgebreide uitleg over de diverse sponsormogelijkheden.

Nieuws

Ik wil graag de GRATIS
nieuwsbrief ontvangen

Tafelronde 158 Bodegraven