Organisatie st. Ned. Tafelronde 158 Bodegraven

De stichting

Wij van de Round Table 158 Bodegraven zijn een groep mannen tot 40 jaar uit verschillende beroepsgroepen. Minimaal twee maal in de maand komen wij bij elkaar om van elkaar te leren en om nieuwe vriendschappen op te bouwen. Daarnaast zijn we er met elkaar van bewust dat wij ook iets voor de maatschappij kunnen en moeten doen. Een van onze bekendste activiteiten is het kinderfeest Pleinfestein wat één maal per jaar wordt gehouden in Bodegraven. Daarnaast serveren we maandelijks de lunch in verzorgingshuis Rijngaarde.   logo Nederlansche Tafelronde Bodegraven
     

Fundraiser

Binnen de club is bij een aantal van haar leden het idee ontstaan om een activiteit te organiseren om zodoende middelen op te halen voor een goed doel, en wel in de vorm van een Dorpgolftoernooi. Tijdens het Dorpgolftoernooi zal er op openbare ruimtes binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een parcours worden uitgezet in parkjes, groenstroken, etc. waarop de deelnemers kunnen golfen.

 

Ook dit jaar weer heeft de Tafelronde een goed doel geselecteerd. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor Lerato's Day Care een project van onze zustertafel Bloemfontein Zuid Afrika.

 

In 2011 betrof het een donatie aan Stichting Hevas. Vorig jaar is aan stichting "de Oude Zustertuin" een financiële bijdrage  gegeven voor de aanschaf van een nieuw houten speelkasteel in de boomschorsbak van de Zustertuin. Voor 2013 is werderom  een nieuw doel geselecteerd. 

 

Meer over het goede doel kunt u hier lezen.

Nieuws

Ik wil graag de GRATIS
nieuwsbrief ontvangen

Tafelronde 158 Bodegraven